Pankkipalvelua kasvokkain viitenä päivänä viikossa

0
Kaarinan konttorissa työskentelevät Juuso Halmeenmäki, Saara Korkatti, Samu Kujala ja Milla Seppänen.

Liedon Säästöpankki ja Oma Säästöpankki yhdistivät toimintonsa maaliskuun alussa. Yhdistymisen myötä OmaSp:n konttoriverkosto laajeni Varsinais-Suomessa muun muassa Kaarinaan.

Yhdistymisen myötä asiakkaita palvellaan OmaSp-tunnuksin nykyisin myös Turussa, Liedossa, Paimiossa, Raisiossa, Naantalissa, Maskussa, Mynämäessä ja Loimaalla. Oma Säästöpankin konttorien lukumäärä nousi yhdistymisen myötä 37:stä 45:een.

Yhdistymisen näkyvin muutos koskee aukioloaikoja.

– Olemme avoinna jokainen arkipäivä kello 9.30–16.30, kun ennen olimme vain maanantaisin, Kaarinan konttorinjohtaja Juuso Halmeenmäki sanoo.

Hän kertoo, että nyt pari viikkoa uusien aukioloaikojen aikana on asiakkailta tullut paljon hyvää palautetta. Kävijöitä on riittänyt Kaarinan konttorilla ainakin useita satoja.

Konttorin henkilöstömäärää on aukioloaikojen nousun myötä nostettu yhdestä neljään.

– Uudistuksen myötä panostamme nyt myös entistä enemmän paikallisuuteen ja haluamme olla pankki kaarinalaisille, Halmeenmäki toteaa.

Muilta osin moni pankkiasiointiin liittyvä asia säilyy ennallaan.

Liedon Säästöpankin ja Oma Säästöpankin yhdistymisen myötä on muodostettu Liedon Säästöpankkisäätiö. Se jatkaa Liedon Säästöpankin pitkää historiaa. Säätiön varoja käytetään Turun talousalueen hyödyksi.

Liedon Säästöpankin liiketoiminta luovutettiin OmaSp:lle helmikuun lopussa. Asiakkaiden palvelut siirtyivät OmaSp:lle viime lauantaina.

Teksti: Perttu Hemminki ja Jaana Pakarinen