Sukkavaras ja villikissa – Katso hulvattomat kuvat lemmikeistä ja omistajista täältä

0
Nina Heinonen ja Ukko. Tämä voitti Kaarina-lehden lemmikkikuva-kisan.

Moni lemmikki ja omistaja alkaa näyttää toisiltaan. Kaarina-lehti pyysi lukijoita lähettämään kuvia, joissa he itse tai heidän läheisensä ovat saman oloisia kuin perheen koira, kissa, marsu, käärme, poni tai mikä eläin kotona sitten sattui olemaankaan.

Lopputuloksena lehti sai kokoelman hauskoja kuvia lemmikeistä ja heidän omistajistaan. Kuviin oli päässyt koiria ja yksi kissa.

Voittajan valinta osoittautui vaikeaksi. Lehdelle oli lähetetty monta hellyttävää kuvaa omistajista ja lemmikeistä. Pitkän pähkäilyn jälkeen toimitus valitsi voittajaksi ja samalla Mustin ja Mirrin lahjakortin saajaksi Nina Heinosen lähettämän kuvan, jossa hän nojaa aitaan saman oloisissa haalareissa kuin perheen bostoninterrieri Ukko. Voittajakuvasta välittyy, miten samanlaiset kiinnostuksen kohteet omistajalla ja lemmikillä on ja miten kummankin ruumiin kieli alkaa muistuttaa toista. Samanlainen vaatetus tietenkin alleviivaa tätä.

Rive Väkeväisen kuva hänestä ja englanninbuldoggi Kekkosesta sai kunniamaininnan. Sitä ei huonon teknisen laadun vuoksi voitu valita voittajaksi, mutta omistajan ja lemmikin yhteisolemus on silmiinpistävä.