Tyrskähdetty: Ajelen taksilla Tyksiin, vaikka asun Kaarinan laboratorion vieressä

0

Kaarinan laboratorion ongelmista: minun on sairauteni vuoksi käytävä laboratoriossa 1–3 viikon välein. Asun Kaarinan terveyskeskuksen vieressä, mutta sen laboratorioon on niin vaikea päästä, että joudun käymään taksilla Tyksissä näytteenotossa. Suurimman osan näistä taksimatkoista maksaa yhteiskunta. Mitä järkeä tässä on yhteiskunnan talouden kannalta?

Noloa ajella yhteiskunnan laskuun taksilla

Kaarina-lehdessä oli juttu Pyhän Katariinan tien 6 parkkipaikoista. Yrittäjät valittavat, että heidän liikkeensä edessä asukkaat pitävät autojaan eivätkä liikkeissä asioivat saa autojaan parkkiin. Totuus on, että kaikki asukkaat eivät ole saaneet omaa parkkipaikkaa.

Ei parkkipirkkoja Kaarinaan, se maksaa

Pertti Kuusisto, hyvin kirjoitettu Varhan toiminnasta! Samaa olen epäillyt (ja varmasti moni muukin) tasavertaisista terveyspalveluista ja povannut, että kauan menee ennen kuin saamme toimivan sellaisen – jos koskaan.

Entinen nuori

Eikö Kaarinan kaupunki kierrätä? Kansalaisopiston tilassa kaupungin siivooja käy tilat siivoamassa ja tyhjentää roskakorit, muttei biojätettä, ei kuulu sopimukseen -ajatuksella. Kaarina ei noudata biojätteen keräysvelvoitetta.

Kierrätystä kannattava

Lämmin kiitos lähituottajien Vaskio-verkkokaupalle! Vahinko, että toiminta jäi lyhyeksi asiakkaiden puutteessa. Tuotteet olivat ensiluokkaisia, eettisesti tuotettuja ja myyntitulo meni suoraan tuottajan taskuun eikä keskusliikkeiden voittoihin.

Luomulähiruokailija