Tyrskähdetty: Miksi Hovirinnan rannassa on vuodesta toiseen rumat kontit?

0

Kuusiston linnanrauniot. Kuka pitää huolen siitä, että lehmät ja lampaat myös pysyvät aitauksissaan, ts. ettei kukaan tee ilkivaltaa ja jätä porttia auki? Ei mulla mitään niitä vastaan ole, voisivat tulla vaikka pihalleni, mutta…

Entinen lehmä, nykyinen harakka

Fölilinja ei kuljeta lapsia kouluun ja takaisin Hulkkiosta, mutta kaikkialta lähemmältä kyllä. Outoa varsinkin, kun paljon alueella lapsiperheet rakentaneet ja on kaavoitettu isosti.

Huolestunut isä

Miksi vuodesta toiseen Hovirinnan rannan puistoa koristaa kaksi rumaa sinistä konttia/vaunua? Miksi niitä ei säilytetä jossain syrjäisemmässä paikassa?

Ihmettelen

Kaarina-Teatterin Vanumamma-esitykset ovat jo lähes loppuunmyyty, jopa ennen ensi-iltaa 3.3.!

Koristo 🙂

S-Marketin parkkipaikalla autot ovat usein pysäköitynä ihan miten sattuu. Vaikka viivat ovatkin lumen alla, niin luulisi sopivan paikan hahmottavan kivetyksistä. Tai ihan pelkällä maalaisjärjellä tajuaisi, että perä ei voi olla keskellä ajorataa.

Saab-mies

OmaSp rahastaa verkkopankin käytöstä. Jokainen tilitapahtuman katselu maksaa 17 senttiä. Silti verkkopankin käytöstä peritään myös kuukausimaksua. LiedonSp teki epäonnistuneen ratkaisun yhdistyessään OmaSäästöpankkiin.

Entinen säästöpankkilainen

Vastaus Tyrskähdykseen: Uudella hinnoittelumallilla pyrimme olemaan mahdollisimman läpinäkyviä. Tällä mallilla asiakas pystyy itse omalla toiminnallaan vaikuttamaan palvelumaksuihin. Monet toimijat perivät palveluistaan kiinteän maksun, vaikka asiakas ei juuri niitä palveluita käytä. Asiakas saa myös kerran kuukaudessa maksuttoman tiliotteen, josta pystyy tarkistamaan tilitapahtumia. Yhdistymisen myötä pystymme myös tarjoamaan paikallista palvelua ilman ajanvarausta sekä entistä laajemmat aukioloajat.

Juuso Halmeenmäki, konttorinjohtaja, Oma Säästöpankki Kaarina