Tyrskähdetty: Saako yrittäjä vetää treenejä kaupungin kuntoportaissa?

0

Kissan hukuttajat saivat ihan älyttömän pienet rangaistukset . Kissalla ei ole mitään arvoa. Jos olisi hukutettu vaikka lapsi, niin kyllä olisi ollut toinen ääni kellossa. Suututtaa. Kissa on perheenjäsen, jollekin ainut ystävä.

Vihainen eläintenystävä

Taas nousi verenpaine. Oikeuslaitos on pahasti rikki ja elää pimeää keskiaikaa. Maatiaiskissalla ei ole rahallista arvoa kuten ostetuilla – vielä. Asia on muuttumassa. Menetyksen kärsimys on kuitenkin molemmista sama. Vaatikaa korvauksia!

Rakas kissani

Sateenkaarimessu lauantaina 25.3. Kaarinan kirkossa, yhdistääkö vai erottaako tämä seurakuntalaisia, herää kysymys.

Turhiako mietin

Onni Laitinen Kaarinan nuorisovaltuustosta kirjoitti todella hienon kolumnin 22.3. Kaarina-lehdessä koulukiusaamisesta. Uusi katsantokanta on kokeilemisen arvoinen, ja arvostan asiaan perehtymistä.

Helena

Kuka valvoo uimahallin siivousta? Samat kuivuneet hikitipat kuntosalin lattialla ja laitteissa viikosta, jopa kuukaudesta toiseen. Jo vuosikausia kuntosalilla käyneenä muistelen kaiholla aikoja, jolloin omat siivoojat pesivät lattioita ja laitteita.

Puhtaus on puoliruokaa

Viime Kaarina-lehdessä kirjoitettiin, miten ”Kaarinan keskustassa vedetään jo ulkotreenejä”. Muistutus Piikkiöstä, että siellä on Heli Väinölä vetänyt monipuolisia ja suosittuja ulkotreenejä jo vuodesta 2015. Näitä treenejä on usean kerran viikossa ja niinikään ympäri vuoden. Helin idean pohjalta syntyivät myös kuntoportaat Piikkiöön jo paljon ennen kuin Kaarinaan. Niitä rappujakin on tallattu ulkotreeneissä jo muutama vuosi.

Yksi osallistujista

Miten kaupungin omistamilla kuntoportailla joku yrittäjä voi vetää maksullista jumppaa? Maksaako hän kaupungille vuokraa käyttämästään tilasta? Mahtuuko yksittäinen harrastaja enää portaille, keväällä ja kesällä ne varmaan ovat kovassa käytössä.

Kuntohullu

Vastaus Kuntohullulle: Kaarinassa on jo pitkään toiminut erilaisia juoksu- ja kuntoiluryhmiä yritysten vetäminä. Hovirinnan kuntoportaiden valmistuttua lopullisesti tulevana kesänä toivomme, että urheilijat, joukkueet, yksityisten liikunnanohjaajien vetämät ryhmät ja kaupunkilaiset löytäisivät kuntoportaat sankoin joukoin. Tärkeintä on, että kaikki kaupunkilaiset liikkuisivat mahdollisimman paljon oman terveytensä ja hyvinvointinsa parantamiseksi.

Tapio Svärd, Kaarinan liikuntapäällikkö