Ura Basketin U15-joukkue raivasi tiensä SM-lopputurnaukseen

0
Ura Basketin pojat U15 onnistui viikonlopun molemmissa otteluissaan.

Littoisten Monnarilla nähtiin perjantaina kiihkeä paikallisottelu Ura Basketin U15 -poikien ja Turun NMKY:n välillä.

Ottelun alkaessa katsomo täyttyi katsojista ja satapäinen yleisö sai odotuksilleen vastinetta. Molemmat joukkueet pelasivat taitavasti ja kovaa, mutta Namika sai illan päätteeksi todeta Uran paremmaksi luvuin 101-79

Sunnuntaina Uran pelaajat matkasivat BC Nokian vieraaksi. Tämän pelin voitto pistein 59-97 varmisti Uran U15-ikäluokalle paikan toukokuussa pelattavaan SM-lopputurnaukseen. Lisäksi varmistui paikka ensi vuoden U16 SM-sarjaan.

Uran joukkue pelaa kauden viimeisen kotipelinsä sunnuntaina 19.3. Valkeavuoren palloiluhallilla. Vastassa on tuolloin helsinkiläinen Torpan Pojat.

Kuva ja teksti: Tiina Karppinen