KaaPo hakee uutta puhtia Kolmosesta, PiPs yrittää vakiinnuttaa paikkansa Nelosessa

0

Kaarinalaisen miesjalkapalloilun tunnelmat olivat hyvin kaksijakoiset viime kauden päätteeksi: Siinä missä piikkiöläisten ylpeys PiPS palasi parin vuoden tauon jälkeen Vitosesta Neloseen, putosi vuodesta 2018 Kakkosen tasolla pelannut KaaPo Kolmoseen.

PiPS lähteekin sarjaporrasta ylemmäs ennen kaikkea vakiinnuttamaan paikkaansa uudella sarjatasolla, kun taas päävalmentajaa heikon viime kauden päätteeksi vaihtanut KaaPo on uudelleenrakentamassa ryhmää kohti uutta nousua valtakunnan sarjoihin.

Muun muassa Rauman Pallo-Iiroissa ja FC Interissä aiemmin vaikuttanut Eetu Kaipio otti joukkueen valmennettavakseen viime syksynä. Sen jälkeen KaaPo on talven aikana kiinnittänyt mukaansa useampia nuoria lupaavia pelaajia, joskin nimilistalta löytyy myös tuttuja jo Kakkosessa tasonsa osoittaneita konkareita, kuten hyökkääjät Juho Salminen ja Roope Läpinen , keskikentän Jani Jussila ja maalivahti Jesse Peltonen .

Kolmosen viikonlopun avauskierros antoi jo osviittaa siitä, että KaaPolla riittää vielä töitä parhaan vireensä löytämiseksi, sillä joukkue kärsi niukan 3–2-vierastappion TPS Akatemiaa vastaan.

PiPSin paluu Neloseen sujui sen sijaan vakuuttavasti, sillä joukkue otti selvän 4–0-kotivoiton Rauman Pallo-Iirojen kakkosjoukkueesta.