Lastentapahtuma kirjastolle vai kukkapuita Piispanristille – Äänestä, mihin haluat käyttää 10 000 euroa

0
Piispanristillä yhtenä äänestysvaihtoehtona on kukkapuiden, kuten kukkivien kirsikkapuiden istutus. Arkistokuva kirsikkapuusta.

Kaarinan asukasbudjetti on edennyt äänestysvaiheeseen. Kaarinalaisilla on ensi viikon sunnuntaihin 23. huhtikuuta asti aikaa äänestää, mihin 10 000 euroa omalla asuinalueella käytetään.

Asukasbudjetissa Kaarina on jaettu viiteen alueeseen ja jokaiselta alueelta on valittu kolme ideaa mukaan äänestykseen. Eniten ääniä saanut vaihtoehto toteutetaan. Asukasbudjetointiin on varattu viime vuoden tapaan rahaa yhteensä 50 000 euroa. Äänestää voi täällä.

Kaarinan keskustassa äänestysvaihtoehtoina ovat puistonpenkit, runkolukittavat pyörätelineet ja lastentapahtuman järjestäminen.

Littoisissa toivotaan penkkejä, uusia leikkivälineitä Silvolanpuistoon ja uusia kuntoiluvälineitä Lähteenmäen leikkipuistoon.

Piispanristillä voitosta kisaavat Rauvolantien alikulkutunnelin siistiminen, kukkapuiden istutus ja roska-astiat.

Piikkiössä voi äänestää ulkokuntoiluvälineitä tai Linnavuoren ulkoilureitin kunnostamista.

Kuusistossa voi antaa äänensä ulkokuntoiluvälineille tai uusille penkeille.

Asukasbudjetointi toteutetaan Kaarinassa kolmatta kertaa. Asukasbudjetoinnin avulla on saatu muun muassa liito-oravien pesäpönttöjä Piispanristille, pallon heittelyseinä Kesämäen kentälle sekä ulkoliikuntavälineitä Kiurunpuistoon. Osa viimevuotisista voittajaehdotuksista on vielä toteuttamatta.