Pahimuksen säävaroitukset

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Sääennustusten yhteydessä ihmisille annetaan erilaisia varoituksia. Pahimuksen mielestä kansalaisia olisi syytä varoittaa, että nyt lumien sulaessa jalankulkijoilla on poikkeuksellisen suuri riski astua koirankakkaan.

Ihmisiä tuntuu olevan säiden lämmitessä sankoin joukoin liikkeellä ja osa saattaa jopa hymyillä tai käyttäytyä normaalia tuttavallisemmin. Tästä ei kannata huolestua liikaa, sillä hymyt hyytyvät syksyyn mennessä. Viimeisilläkin marraskuussa.

Tyylitajuttomuudelle herkistyneet ihmiset saattavat saada keväällä oireita, sillä säiden lämmitessä näkee taas kaikenlaista crocseista liian alhaalla roikkuviin housuihin. Paidattomia lenkkeilijöitäkin on jo nähty. Siedätyshoitoa oireisiin voi hakea Ruotsin-risteilyltä.

Sitten paikallissäähän: Kaarinassa rikottiin perjantaina kevään lämpöennätys. Facebookin mukaan ihmiset lämpenivät ajaessaan Pyhän Katariinan tietä, joka on talven jäljiltä pahasti kuoppaantunut. Moni lämpeni myös nähdessään, ettei Hovirinnan rantaan ole vieläkään saatu rakennettua uutta ravintolaa eikä terveyskeskukseen saa edelleenkään aikoja.

Ala-Lemussa uskottiin takavuosina kovasti golf-virtaan, mutta tulokset jäivät laihoiksi. Nyt kaikkien kaarinalaisten odotukset kohdistuvat toisiin virtoihin, Sofiaan ja Harriin.