Pahimus: Nimellä töitä

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Kyllä se on niin, että liian usein työpaikat jaetaan pärstäkertoimen perusteella. Poikkeuksena tästä on tietenkin Kaarinan viherpalvelut, jossa rekrytointipäätös tehdään etunimen perusteella: Terho, Kukka ja Sirkka palveluksessanne!

Pahimus kuuli, että Kaarinaan etsitään uutta viheraluemestaria. Aarnit, Kuismat, Pihlat ja Tertut – kannattaa pistää hakemusta tulemaan.

Kaarinan seurakunnassa huolia kuuntelee pastori Toivo. Piikkiön seurakunta on astetta avarakatseisempi ja on palkannut papin virkaan Haltian.

Kaarinan ympäristölautakunnassa puhetta johtaa Haapanen. Samalla logiikalla teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi olisi sopinut Rautanen. Jos Kaarinassa olisi vesistölautakunta, sen muodostaisivat valtuutetut Aaltonen, Järvinen, Rantanen ja Rannikko-Laine.

Mikäli Harri Virta kyllästyy jonakin päivänä Kaarinaan, hän olisi takuulla ykköskandidaatti kaupunginjohtajaksi Virroille. Paikkatietopäällikkö Sami Kääriäinen käärisi isommat rahat Kääriän managerina. Kansanedustaja Virolainen putosi eduskunnasta, mutta hänen kokemukselleen olisi takuulla kysyntää Suomenlahden toisella puolella.