Tyrskähdetty: Kiitos auttajille, kun poskiluuni murtui

0

Kaaduin tiistaina illalla 28.3. Paraistentien kävelytiellä. Poskiluuni murtui ja silmäluomi aukesi. Haluan kiittää auttajiani, joilta sain hienoa hoitoa. Suuri kiitos ohikulkijoille, jotka pysähtyivät auttamaan minua!

Terveisin mummeli

Lämmin kiitos Kaarinan uimahallin/kuntosalin henkilökunnalle! Olen käynyt Kaarinan uimahallilla ja kuntosalilla jo lähes 40 vuotta. Vastaanotto ja palvelu on aina ollut ensiluokkaista. Erityisen lämmöllä ajattelen hallin siivoojia.

70+

Rekka jumissa Hovirinnantiellä. Joka kanavalla varoitettiin runsaasta lumentulosta jo sunnuntaina ja ikkunasta (ja netistä) näki, että lunta tuli jo puolilta öin. Jutun mukaan aurauskalusto saatiin liikkeelle maanantaina 6:30 aikoihin – miksi vasta silloin?

Rahako ratkaisee?

Ei nuorten uupumista maksuttomalla paikallisliikenteellä poisteta. Uupuminen syntyy siitä, kun nuori ei ole oppinut kestävyyttä – resilienssiä. Ettei osaa kohdata ja käsitellä arkipäiväisiä vastoinkäymisiä. Eikä se ole koulun vika. Herätys vanhemmat!

Joskus meillä kaikilla tökkii

Tervetuloa kaikki uudet hoiva-avustajat! On hienoa, että maahanmuuttajat päästetään töihin, kun vihdoin päättäjät alkavat ymmärtää, että kieli on toisarvoista, tärkeintä on motivaatio. Kuvakortit ovat hyvä innovaatio. Parempi kuin minun hiekkaan piirtäminen.

Muutakin kiertänyt kuin tahkoa

Polttokelpoisen jätteenkeräyksen keskittäminen! Toivoisin tämän asian toteutuvan mahdollisimman pian. Piispanristin Kairisalueella on nyt ei-toivottu villi tilanne aikaisemmin hyvin toimineen keräyksen alasajon takia.

Laiha sopu lihavaa riitaa parempi