Tyrskähdetty: Pyhän Katariinan tie pistää autosta vanteet solmuun

0

Jokohan kohta pian saataisiin Pyhän Katariinan tielle uutta päällystettä? On autosta vanteet kohta solmussa ja ruhjeilla, kun tie on niin huonossa kunnossa.

Pussirotta

Hienot on Hovirinnan kuntoportaat, mutta vain hyväjalkaisille tarkoitetut. Ennen kuin pääsee portaille ja saa kaiteesta kiinni, niin on noustava pieni sorapäällysteinen mäki. Eli ei mitään asiaa päästä esim. rollaattorilla portaiden alkuun.

Se siitä kuntoilusta

Terveyskeskuksen laboratorion tuhoaminen kävi muutamassa vuodessa. Kun on ihmisten kanssa jutellut, niin osuu juuri siihen, kun talon johto myllättiin uudeksi. Minkä takia toimivia asioita pitää muuttaa? Vanhoja huipputyöntekijöitä enää muutama.

Polkupyörää ei tarvitse keksiä uudelleen

Kun vesitornia nyt remontoidaan, saisiko sinne näköalatasanteen, niin että ylös saisi kiivetä ihan luvan kanssa? Uutta valotaideteosta kaivataan myös.

Maamerkki