Ura Basketin pojat SM-finaaleihin– Joukkue kukisti helsinkiläisjoukkueen Monnarilla

0

16-vuotiaiden poikien SM-sarjan runkosarjan voittanut Ura Basket jatkoi vakuuttavia otteitaan myös neljän sarjan parhaan joukkueen pudotuspeleissä. Viime viikonloppuna joukkue kohtasi välierissä Helsingin NMKY:n ja eteni suoraan kahdella voitolla finaaleihin.

Ensimmäinen osaottelu lauantaina Helsingissä oli vielä tasainen, ja Ura Basket sai uurastaa täydet 40 minuuttia lukemin 72–75 tulleen voiton eteen.

Uran parhaina pistepoikina ensimmäisessä ottelussa olivat 18 pistettä heittänyt Anttoni Ala-Nissilä , kahdeksan pistettä pussittanut Benjamin Granström ja seitsemän pistettä nakannut Verneri Virtanen .

Joukkueet kohtasivat uudelleen heti sunnuntaina Littoisten Monitoimitalolla, jossa kotijoukkue Ura Basket meni menojaan toisessa neljänneksessä. Loppulukemat 75–58 kirjattiin lopulta selvästi kaarinalaisten eduksi. Parhaina pistepoikina olivat yli 200-päisen kotiyleisön edessä Lucas Kalliomäki (14 pistettä), Topias Reinikka (7 pistettä) ja Verneri Virtanen (5 pistettä). Joukkueen leveydestä kertoo se, että peräti 11 pelaajaa ylsi ottelussa pisteille.

Ura Basket kohtaa finaaleissa Tapiolan Hongan.