Vaikuta Kaarinan pyöräily- ja kävelyreitteihin

0
Lähdetkö pyörällä liikenteeseen myös talvikelissä? Kaarinalaiset nuoret näyttävät tässä esimerkkiä, tai ainakin Valkeavuoren koulun pihalla oli hangessa lukuisia pyöriä odottamassa koulupäivän päättymistä, kun Kaarina-lehti kävi joulukuussa nappaamassa kuvan.

Kaarinan kaupunki on käynnistänyt kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman laatimisen, jolla parannetaan jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita Kaarinassa. Osana ohjelmaa kaupunki kyselee nyt asukkailta toiveita.

Missä Kaarinassa liikkuminen ei ole sujuvaa tai ympäristö on ankeaa, tylsää ja turvattoman tuntuista? Missä on kävelyn tai pyöräilyn kannalta vaarallisia paikkoja? Missä on vastaavasti helppoa liikkua ja on kiinnostavia maisemia? Onko tärkeämpää lisätä pyörä- vai liityntäpysäköintiä?

Samalla kaupunki kartoittaa, kuinka paljon kaarinalaiset kulkevat kävellen ja pyörällä esimerkiksi töihin tai harrastuksiin ja mikä innostaisi liikkumaan enemmän jalan.

Kysymyksiin voi käydä vastaamassa täältä. Kyselyssä on myös mahdollista merkitä kartalle paikkoja, jotka ovat tällä hetkellä onnistuneita tai epäonnistuneita jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kannalta.

Kyselyyn voi vastata 30.4. saakka. Vastanneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja.