Alho ja Virolainen jatkavat puheenjohtajina

0
Anne-Mari Virolainen (kok.) ja Niina Alho (sd.) jatkavat kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajina seuraavat kaksi vuotta.

SDP:n Niina Alho jatkaa Kaarinan kaupunginvaltuuston puheenjohtajana valtuustokauden loppuun eli toukokuuhun 2025 saakka. Samoin kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kokoomuksen Anne-Mari Virolainen jatkaa tehtävässään.

Kaarinassa kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto ja kaupunginhallituksen kokoonpano valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Kaupunginhallituksen toisen varapuheenjohtajan mantteli siirtyy perussuomalaisten Hans Huttuselle . Aiemmin toisena varapuheenjohtajana toimi Tommi Leppänen , joka loikkasi kesken valtuustokauden perussuomalaisista kokoomukseen. Leppäsen tilalle kaupunginhallitukseen nousee perussuomalaisten Markku Agge . Lisäksi keskiryhmien edustaja kaupunginhallituksessa vaihtuu: Åsa Gustafsson (r.) väistyy ja tilalle tulee Jaana Shelby (kd.).

Kaupunginhallituksen alaisuudessa toimivan hyvinvointijaoston puheenjohtajaksi nimettiin kokoomuksen Aila Laitinen .

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän