Benjamin Peltonen valittiin Masked Singerin etsiväksi

0
– Rakastan hauskanpitoa ja hauskuuttamista, hienoja ja mietittyjä showkokonaisuuksia, ihania ihmisiä sekä kaikkia että kaikkea, jossa ei oteta itseensä aivan liian tosissaan, Benjamin Peltonen hehkuttaa. Kuva: Saku Tiainen / MTV3

Laulaja Benjamin Peltonen nähdään syksyllä alkavalla Masked Singer -kaudella etsivän paikalla, kertoo MTV3 tiedotteessaan.

– On mielettömän hienoa päästä mukaan ensimmäistä kertaa musaohjelmaan asiantuntijaksi. Olen tehnyt uraani pian 10 vuotta ja tuntuu aivan mahtavalta päästä kokemaan jotain aivan uutta, Peltonen kertoo MTV3:n haastattelussa.

– Kun kuulin, että minut halutaan mukaan Masked Singeriin etsiväksi, vastasin heti isosti kyllä.

Peltosen kerrotaan olevan osuva valinta etsivän penkille hänen heittäytymiskykynsä ja pitkän uransa vuoksi. Hänellä on paljon kokemusta viihdealalla toimimisesta. Rohkea, avoin, nokkela ja hillitön – näillä sanoilla kaarinalaista poptähteä MTV3:n mukaan kuvaillaan.

Peltosen lisäksi uutena etsivänä nähdään radiojuontaja ja tv-esiintyjä Jenni Poikelus. Aiemmilta kausilta tutut Maria Veitola ja Janne Kataja jatkaa pestissään. Juontajana toimii tuttuun tapaan Ile Uusivuori.

Masked Singer on viihdeohjelma, joka perustuu eteläkorealaiseen formaattiin. Ohjelmassa julkisuudesta tunnetut henkilöt esiintyvät laulaen naamion takaa ja etsivät yrittävät arvata annettujen vihjeiden perusteella, keitä naamioiden takana on. Tunnistamisen vaikeuttamiseksi henkilöiden puheäänet on muutettu esittelyvideoissa ja haastatteluissa.

Masked Singer Suomi nähdään syksyllä MTV:llä. Ohjelman kuvaukset käynnistyvät tällä viikolla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän