Hullu Poni sulkee Kaarinassa ovensa ja etsii uusia tiloja

0
Ravintoloitsija Pauliina Vine ja ravintolapäällikkö Katariina Risu kalustivat syyskuussa ravintolaa kiireellä avajaisia varten. Nyt Hullu Poni sulkee ovensa. Sijainti uimahallin vieressä oli Vineen mukaan sittenkin liian syrjäinen. Arkistokuva

Syyskuussa Kaarinaan avattu Hullu Poni -ravintola on avoinna enää tilauksesta. Poikkeuksena on kesäkuun toinen viikko, jolloin ravintola on Saaristo-festivaalin takia avoinna normaalisti.

Vuokrasopimuksen päättyessä elokuun lopussa ravintola sulkee kokonaan ovensa.

Ravintoloitsija Pauliina Vine kertoo, että ratkaisu jouduttiin tekemään tappioiden minimoimiseksi.

– Ravintolan liikevaihto ei ole ollut kuin kolmanneksen siitä, mitä uskoimme sen olevan. Myös vuokranantajan kanssa on ollut epäselvyyksiä, Vine kommentoi.

Hullu Poni on tarjonnut lounasta ja illallista Kaarinan uimahallin vieressä Pregon entisissä tiloissa. Vine kertoo olevansa kiinnostunut perustamaan uuden ravintolan Kaarinaan, mikäli löytyy sopiva tila keskeisemmältä paikalta. Ravintoloitsijalla on ennestään toimipisteet Aurassa ja Turussa.

– Kävimme jo katsomassa Kaarinassa yhtä tilaa, mutta se oli meille liian pieni. Vedetään hetki henkeä ja katsotaan rauhassa, mitä teemme. Meille jää ravintolan irtaimisto, joten uutta ravintolaa on helppo lähteä kasaamaan, kun aika koittaa.