Juho Suominen rikkoi EM-rajan

0
Juho Suominen harjoitusleirillä keväällä. Kuvan otti Antti Suonpää.

Piikkiön Kehityksen Juho Suominen onnistui suunnitelmiensa mukaan ja rikkoi heti kauden ensimmäisessä kiekkokisassaan Varsyn piirinmestaruuskilpailussa tulosrajan alle 20-vuotiaiden EM-kilpailuihin. EM-kisat järjestetään elokuussa Jerusalemissa.

Ennätykseksi 1,75 kg:n kiekossa kirjattiin nyt 55,31. Tarkkaa työtä Suominen Turun kisassa teki, sillä EM-raja on 55,22. Toistaiseksi Suominen on ainoa rajan rikkonut.

Virallisesti edustajat valitaan heinäkuun loppupuolella. Suominen oli valmentajansa Antti Suonpään kanssa ensimmäisellä ulkomaan leirillään keväällä, joten tulosten valossa ei sekään mennyt hukkaan. Suominen teki myös moukarinheitossa oman ennätyksensä 60,81 piirimestaruuskisassa Nousiaisissa.

Pirjo Ailanto