Kaarina menossa jälleen miljoonilla euroilla plussalle – Väkiluku kasvaa taas vauhdilla

0

Kaarinan erinomainen taloustilanne vaikuttaisi jatkuvan erinomaisena. Kuluvan vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden perusteella Kaarinan arvioidaan keräävän tänä vuonna yhteensä 11 miljoonaa euroa ylijäämää.

Tammi–maaliskuussa kaupungin toimintakate oli 3 miljoonaa euroa parempi kuin budjetissa oli ennakoitu.

Alkuvuoden investoinnit rahoitettiin vuosikatteella. Velkaa per asukas on tällä hetkellä 2 782 euroa.

Viime vuonna Kaarinan väkiluvun hurjatahtinen kasvu hidastui, mutta nyt vauhti on jälleen nopeaa. Kaarinan asukasmäärä kasvoi tammi–maaliskuussa 115 asukkaalla. Kolmessa kuukaudessa väestö kasvoi jo 1,2 prosenttia. Jotta palvelut pysyisivät väestönkasvun perässä, tavoitteena on 1,6 prosentin kasvu koko vuotena.

Tiedot käyvät ilmi Kaarinan kaupunginhallitukselle annetusta talousraportista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän