Kaarina selvittää Hovirinnan parkkialueiden vanhojen sopimusten lainpitävyyttä

0
Kaarina-lehti haastatteli huhtikuussa kahden Isännänkadulla sijaitsevan taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaa, Petteri Skovbjergia ja Kaj Lindströmiä. – Taloyhtiöt ovat uskoneet omistavansa pysäköintialueensa, toteaa Skovbjerg.

Hovirinnan pysäköintialueiden hallintaa ei lyöty vieläkään lukkoon. Kaarinan kaupunginhallitus ei hyväksynyt esitystä vuokrata pysäköintialueet Maininki Kiinteistöpalvelut Oy:lle, vaan halusi ensin selvittää ulkopuoliselta asiantuntijalta, miten sitovia takavuosien sopimukset juridisesti ovat.

Pysäköintialueiden hallinnasta on kiistelty Hovirinnassa vuosia. Joidenkin taloyhtiöiden mielestä parkkialueet ovat taloyhtiöiden omaisuutta, kun taas kaupungin mielestä pysäköintipaikkojen maapohja kuuluu kaupungille.

Epäselvyyksien vuoksi lupia ei ole saatu kipeästi kaivatuille muutostöille, kuten sähköpaikoille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän