Kaarinan vanhin eläkeläisjärjestö täytti 60 vuotta

0
Tanssiryhmä Piikarit

Piikkiön Eläkeläiset ry täytti 60 vuotta ja juhlisti taivaltaan huhtikuussa Pontelassa.

Yhdistys on perustettu vuonna 1963, ja se on Kaarinan vanhin eläkeläisjärjestö. Kun perustamisvuonna yhdistyksessä oli 22 jäsentä, on jäsenmäärä nyt 102.

Yhdistyksen toiminnan runkona on kahdesti kuussa pidettävät Pontelassa kokoontuvat kerhot, joissa kahvitellaan, jumpataan, tietokilpaillaan, lauletaan ja bingoillaan. Harrastusryhmistä Askartelijat ja lauluryhmä Katajaiset kokoontuvat joka toinen viikko ja boccia- ja senioritanssiryhmä Piikarit kokoontuvat joka viikko.

Eläkeläisten toimintaa kuuluvat myös erilaiset retket ja yhteistoiminta muiden eläkejärjestöjen kanssa. 

60-vuotisjuhlassa nähtiin niin tanssia kuin laulua sekä juhlapuheita. Omat tervehdyksensä yhdistykselle kävivät toivottamassa Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta sekä Piikkiön seurakunnan vastaava kirkkoherra Antti Ijäs .

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän