Kesäsäät vetivät veneet Hovirinnassa vesille

0
Lämmin sää houkutteli viikonloppuna veneenlaskuun. Kuvassa kalastuskisoihin matkalla ollut Kaupo Kalle.

Virosta kotoisin olevat Kaupo Kalle , Roven Lepi ja Egon Kanarik starttasivat perjantaina Hovirinnan rannasta kalastuskisoihin suuntanaan Mossala. Kisan voittaa viisi mitaltaan suurinta kalaa saanut joukkue.

Joukkueen kapteeni Kaupo Kalle (kuvassa edessä) kertoi saaneensa elämänsä suurimman, 12 kiloa painavan ja 120-senttisen hauen vuosia sitten juuri Mossalan rannalta.

– Sellaista lähdetään tavoittelemaan, mutta sää ei ole paras mahdollinen hauen pyytämiseen. Paras kalasää on yleensä sellainen, joka on kalastajalle huono, eli sataa vettä ja tulee, Kalle arvioi pilvetöntä taivasta tähyillen.

Hovirinnan venesataman uusi veneluiska sai miehiltä kehuja. Osa veneilijöistä on kritisoinut viime kesänä uusittua veneluiskaa liian jyrkäksi, mutta noin viisimetrisen kalastusveneen lasku veteen näytti sujuvan ongelmitta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän