Pahimuksen TET

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Toissaviikolla Kaarinan kaupungin johtajat viettivät päivän tettiläisinä koulussa ja arkistossa ja vastaavissa tutustuakseen siihen, miltä asiat ruohonjuuritasolla tuntuvat. Pahimus suosittelee samaa muillekin.

Hallituspuolueiden poliitikot viettämään päivä työttömänä toimeentulotukiasiakkaana. Tehtävänä todistella koko päivä lomakkeilla sitä, että en suinkaan ole tehnyt töitä ja voisiko tyttö pitää sen kaksikymppiä, jonka mummo pisti pankkitilille synttärilahjaksi. Koska virkamieskieli on poliitikoille tuttua, lomakkeet ovat (sian)saksaksi.

Maahanmuuttokriittiset pakolaisleirille kulkutautien, jätteiden ja nälän keskelle odottamaan turvapaikkaa. Oma potta mukaan.

Senioritalojen mummot ja papat päristelemään kesäöisin mopolla kerrostalojen pihoilla. Ylitöinä poltetaan kumia ja keulitaan.

Se, joka nimesi vaaleissa Empola-äänestyspaikan Kuusiston kouluksi, köpöttää lonkkavaivan ja rollaattorin kanssa turhaan neljä kilometriä Emposta varsinaiselle Kuusiston koululle ja takaisin.

Lapset tykittävät someen lukuisia kuvia vanhemmistaan kiusallisissa tilanteissa, joissa vanhemmat mokaavat ja ovat tunnekuohussa.

Äitienpäivän kunniaksi äiti herättää lapset yöllä monta kertaa kiljumalla, menee nakuna naapuriin kylään, katsoo samaa ärsyttävä-äänistä televisio-ohjelmaa kaksisataa kertaa peräkkäin ja tönii lapsia aina, kun nämä syövät.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän