Pahimus: Kaarinan kirkkometsän terassi

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Turussa avattiin viikonloppuna Kirkkopuiston terassi. Tuomiokirkolla pääsee jälleen fiilistelemään historiallista kaupunkipuistokulttuuria kuohuviinilasin ja sitruunaruoho-kaffirlime-aterian kanssa. Eiköhän Kaarinaankin saada samanlainen eurooppalaishenkinen piazza kirkon kylkeen!

Luonnonläheisessä Kaarinassa ei kirkon vieressä ole tietenkään puistoa vaan metsä. Kaarinan kirkon historiallinen miljöö on eleganttia, aitoa 1980-lukua.

Viinibaarit ja artesaaniliköörit taitaisivat olla liian kalliita, mutta eiköhän olutteltta liikene paikalle. Kaljaa Hovirinnan metsässä kitatessa ajatukset kiitävät kuin itsestään menneisyyteen, jolloin pussikaljoiteltiin samassa metsässä ja käytiin Old Texasin ravintolassa, joka nykyään on romanttisesti pienvarastokeskus. Modernin puistokulttuurin mukaisesti kaljoittelijoilla on nyt mukana piknikviltti, paremman puutteessa pahveja, joilla makoillaan keskellä päivää.

Live-musiikista vastaa linnunlaulu. Lisäksi Pentti laulaa Rosvo Roopesta ne säkeistöt, mitkä muistaa. Kesäpelejä pelaillaan, esimerkiksi painia ja nyrkkeilyä. Kirkkometsässä saa myös barbequeta ja aasialaisia aterioita, kun paikalle kärrätään kertakäyttögrillejä ja nuudelipaketteja.

Miksi siis mennä Turkuun, kun meillä on Kaarina? Kaarinan keskustan aistikkaat puitteet tarjoavat tänäkin kesänä elämyksiä eurooppalaistyyppiseen seurusteluun.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän