Pahimus: Kanootilla Kaarinaan

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Eilen tiistaina Turussa suljettiin kaupungin yksi pääväylistä eli Helsinginkatu. Syynä on rautatiesillan purkaminen. Tämä on aiheuttanut suurta päänvaivaa myös Kaarinan suuntaan tuleville, sillä juuri sitä tietä pitkin pääsee kätevästi Kaarinaan. Autoilijoita kehotetaan ajamaan Turun keskustan kautta, joten siellä on odotettavissa suuria ruuhkia, koska koko kaupunki yrittää epätoivoisesti päästä ajoissa töihin samaa reittiä pitkin.

Pahimuksella on ongelmaan ratkaisu. Mitä suotta lähteä puhaltelemaan tasaiseen tahtiin ruuhkaan tai ajattelemaan ’’mukavia asioita, kuten vaaleanpunaista hattaroita’’ koko Turun mittaiseen autojonoon? Muitakin kulkuvälineitä on keksitty. 

Kuumailmapallolla pääset kätevästi nousemaan vaikka oman kotioven edestä. Voit ilmasta vilkutella ja vislata ruuhkassa oleville iloisille työläisille. Tutut reitit tulevat tutuksi myös ilmasta käsin. Hyötyliikuntaa harrastaville Pahimus suosittelee vuokraamaan kanootin ja soutelemaan rivakasti Aurajokea pitkin Kaarinaan ja loppumatkan voi taittaa vielä vaikka hölkäten. Mikä olisi sen mukavampaa kuin tehdä työmatkasta seikkailu, jonka muistat vielä kiikkustuolissakin, ja perille varmaan nopeammin kuin ruuhkassa istumalla.

Pulinat pois ja otetaan ilo irti tästäkin meitä monia yhdistävästä tapahtumasta.