Tanssin SM-kultaa tuli Kaarinaan – ”Olemme pieni seura, mutta meillä on todella hyviä tanssipareja”

0
Emmiina Alimattila ja Elias Saastamoinen. Heidän keskellään valmentaja Mikko Kaasalainen, joka sai kymmenisen vuotta sitten latinalatanssien maailmanmestaruuden.

Kaarinalaisella tanssiseura La’ Teamilla oli maantaina komeat tuliaiset Tampereella käydyistä kisoista. Latinalaistanssien alle 21-vuotiaiden sarjassa 17-vuotiaat Elias Saastamoinen ja Emmiina Alimattila voittivat Suomen mestaruuden. Lisäksi he saivat vakiotansseissa SM-pronssia.

Lisäksi koko seura voitti SM-kultaa aikuisten joukkuekilpailussa, jossa tanssitaan kaikki 10 lajia ja jokainen seurasta on mukana 1–2 tanssissa.

– Meillä oli kuuden parin joukkue, ja voitimme helsinkiläisen TK Masterin, joka on yleensä vuodesta toiseen saanut kultamitalin. Tämä oli meille aika kova juttu! hymyilee seuran puheenjohtaja Teija Saastamoinen.

– Olemme pieni seura, mutta meillä on todella hyviä tanssipareja.

La’ Team siirsi kotipaikkansa pari vuotta sitten Kaarinaan, sillä Kaarinassa on Saastamoisen mukaan kilpatanssin tarvitsemia puulattiaisia liikuntasaleja vilkkaan koripalloharrastuksen vuoksi. Muualla salien lattioita on muutettu salibandyn vaatimuksesta toisiin materiaaleihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän