Tyrskähdetty: Kiitos Kaarinan laboratoriolle ja miksi Kalttassuontie on yhä kesken

0

Olen muutama viikko sitten julkisesti kirjoittanut huolestuneena Kaarinan laboratorion toimimattomuudesta. Nyt tilanne on toinen. Soittaessani pari päivää sitten aikavarausta laboratorioon TYKS-lähetteellä, soittooni vastattiin iloisella äänellä ja aikavaraus onnistui hyvin, kuten se on sujunut ennen Varhan aikaa. Kiitoksia Kaarinan laboratorion henkilöille!

Pertti Kuusisto

“Aidolle heterolle”, millä tavalla Tom of Finland pitäisi näkyä tähän astista enempi Kaarinassa? Onhan hänen teoksistaan ollut jo näyttelykin kirjastossa. Iso osa teoksista ja kuvistahan ovat voimakkaan seksuaalisia, eli lapsille sopimattomia.

Oikeasti aito hetero

Kaarinan kaupunki! Olemme odotelleet noin 30 vuotta lupaustanne uusia Kalttassuontie putkineen ja johtoineen ja päällysteineen. Milloinkohan se tapahtuu? Toispaikkakuntalaisvieraat kummeksuvat tiemme huonoa kuntoa Kaarinassa.

Ihmettä odottava

Olen hämmästellyt, kun autoilijat jättävät autonsa Emännänkadun varteen. Äskettäin kuulin, että kadulla on ollut aiemmin pysäköinnin kieltävä liikennemerkki. Olisi kiinnostava kuulla, miksi se on poistettu. Kadun varteen pysäköidyt autot aiheuttavat liikenneturvallisuusriskin ja haittaavat myös huoltotoimenpiteitä.

Ympäristön asukas

Vastaus Ympäristön asukkaalle: Emännänkadun pysäköintitilanne ei ole muuttunut lähiaikoina. Kadun pohjoispäässä on pysäköintiä koskeva kieltomerkki, mutta eteläpäässä pysäköintikieltomerkkiä ei kaupungin tietojen mukaan ole ollut. Toisin sanoen kadun toiseen reunaan saa pysäköidä kyllä, katu on sen verran leveä, että siellä mahtuu pysäköimäänkin.

Liikennesuunnittelusta vastaava Elise Tuomola, Kaarinan kaupunki

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän