Tyrskähdetty: Kiitos Muistojen bulevardista – Vuokratontin hinta pöyristyttää

0

Pyhän Katariinan ja Kuovinkadun risteyksen suojatie ennen pysäkkiä on vaarallinen. Tänään viimeksi autoilija keskustan suunnasta huristi ohi, vaikka jalankulkijat ehtivät astua suojatielle. Kiertoliittymä auttaisi.

Malvik

Pyhän Katariinan tien asfalttiremppaa olisi voinut hiukan siirtää, kohta alkaa Oskarinaukion kolmannen kerrostalon rakentaminen ja erittäin raskaat erikoiskuljetusajoneuvot jyräävät sitten uusitulla asfaltilla. Harmi jos uusi pinta alkaa painumaan ja urautumaan heti.

Taaskaan ei mietintämyssy ollut päässä

Oikeasti aito heterolle: En ehdottanut mitään näköispatsasta (ettei tarvitsisi pelätä leimautumista), mutta kaupunki voisi esim. nimetä kadun, aukion yms. yleisen paikan hänen nimellään, joko virallisella tai Tom of Finland -nimellä.

Aito hetero

Kaarina-talossa oli äitienpäivän aattona Sonja Lumpeen ilmaiskonsertti, Muistojen bulevardi nimeltään ja aikuiseen makuun sopivaa musiikkia. Kyllä oli hieno konsertti, kiitokset Kaarinan kaupungille.

Mummeli

Meilläkin on Kaarinan vuokratontti ja oli pöyristyttävän iso yllätys, kun kaupunki laskun lähetti vuokrasta. Vuosi 2022 oli 1191 €. Tämä vuosi 3053 €. Eli korotusta tähän vuoteen 1862 €. Miltä kiskurilta tämä tonttilaina lienee otettu?

Pettynyt kaarinalainen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän