Tyrskähdetty: Miksi vesijohtojen päälle saa istuttaa puita, jotka rikkovat juurillaan putkia?

0

Kaarinassa kehutaan, että on hyvä paikka asua, mutta Mallaskadulla Piispanristillä viimeisten talojen asukkaiden kulku estetään väärinpysäköityjen autojen toimesta. Kaarinan kaupunki ei välitä eikä poliisi puutu useista pyynnöistä huolimatta.

Ihmetteliä

Hovirinnan kuntoportaiden alapäähän on jätetty reilu viiden metrin mittainen jyrkähkö luiska. Se tulee talvella olemaan vaarallinen, varsinkin, kun liukuesteiden ja nastakenkien käyttö on kielletty. No, kaupunkihan vapauttaa itsensä vastuusta, kun ilmoittaa, että talvikunnossapitoa ei ole. Luiska on ongelma myös liikuntarajoitteisille, jotka voisivat kaiteista tukea ottaen hyödyntää portaita.

Mauri

Kesätoimittaja voisi käydä testaamassa rollaattorimummon/-papan kanssa, että miten huonoilla jaloilla pääsee Hovirinnan kuntoportaille. Käsituki puuttuu aloituksesta.

Kuntoilisin jos pääsisin rapuille

Olemme todella hämmästyneitä, kun Kaarinassa saa istuttaa isoiksi kasvavia puita vesi-, viemäri- ja sähköverkoston päälle. Eikö Kaarinassa ymmärretä, miten esim. koivun, vaahteran ym. isojen puiden juuret vetävät kohti vesiverkostoa ja ajan myötä mm. vaahteran juurakot kiertävät putkiston ympäri ja tuho on valmis. Kuka korvaa haitat?

Yks’ arki-insinööri

Kaarinassa nainen taluttaa kahta paimenkoiraa. Toisen talutushihnassa lukee: ANNA TILAA. Onko koira puremisherkkä niin, että vastaankävelevän ihmisen on turvansa takia väistettävä sitä? Olen totellut, joskin ihmetellyt.

Terveiset ojasta

Nimimerkille “Käyttäjät maksakoon itse”. Puhut täyttä asiaa koiraverosta. Se, joka kuluja aiheuttaa, maksakoon itse kulut täysimääräisenä: terveyskeskuksen, fölin, koulujen, päiväkotien, kevyenliikenteen kunnossapidon… Oletko muuten tietoinen, että lemmikkien omistaminen ennaltaehkäisee sairauksia? Koirat varsinkin liikuttavat omistajaan, jolloin kunto nousee.

Löysää vähän pipoa

Hyvä aloite kaupunginvaltuutettu Mikko Aaltoselta jätekuljetusasiassa. Tervettä järkeä tässä tarvitaan, ei holhousta!

Itsenäinen