Tyrskähdetty: Uusi uimahalli on tärkeämpi kuin jäähalli ja kiitos roskia siivonneelle pojalle

0

Kaarinassa pitää priorisoida uimahalli jäähallin sijaan. Jäähallin käyttäjiä on vain murto-osa väestöstä. Uimahallia käyttävät kaikki vauvasta vaariin. Sillä on valtava merkitys mm. kansanterveydelle ja uimataidon opetukselle. Nykyhalli on liian pieni.

Kuntoutuja

Voivatko miesopettajat toimia valvojana naisten ja tyttöjen pukuhuoneessa, kuten naiset miesten ja poikien pukuhuoneessa?

Tirkistelevätkö miehetkin vaiko vain naiset uimahallissa

Voivalantien vieressä on pieni ja mukava puistoalue, johon on laitettu myös muutama penkki. Valitettavasti yksikään niistä ei ole varjossa. Hellepäivinä monikaan ei mielellään istu kuumassa auringonpaahteessa. Muutama penkki keskipäivän varjoon auttaisi paljon.

Ulkoilija

Tom of Finland näkyy kaikkialla vaan ei Kaarinassa! Onko pikkukaupunki niin pikkusieluinen ettei uskalla?

Aito hetero

Olisi jo korkea aika saada hyvä edullinen kotiruokapaikka Tokmannille hyvine kakkupullakahveineen. Odotettu on jo kauan. Yrittäjälle työpaikka Piispanristillä vapaana!

Jonoa jo oven takana

Olen osallistunut Ylen miljoona roskapussia -kampanjaan, ja jo kahdeksan pussia kerätty. Uskomattoman paljon jotkut heittävät roskia, usein suoraan autosta tien poskeen. Lauantaina iltapäivällä keräsin Kaarinantien varrelta, ja oli superhienoa, kun koulupoika tuli keräämään kanssani hetkeksi ja sanoi, että koulun kanssa ovat keränneet. Sieltä kasvaa fiksu sukupolvi, ja tapaus ilostutti todella pölyistä ojanpenkkaa kulkiessa. Yritettäisiin olla roskaamatta. Autossa voisi pitää pientä pussia mukana ja luonto kiittää.

Suuri kiitos reippaalle koululaiselle

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän