Ura Basketin pojille pronssia Kaarinassa pelatussa SM-turnauksessa

0
Ura Basket voitti kotiturnauksessaan pronssia.

Ura Basketin 15-vuotiaiden poikien joukkue isännöi viikonloppuna koripallon SM-turnausta Robert Petersen cupia. Turnauksessa pelasi viikonlopun aikana kahdeksan Suomen parasta joukkuetta koripallon 15-vuotiaiden poikien sarjassa.

Isäntäjoukkue sai ensimmäisenä vastaansa viime vuoden mestarin, Vantaan Pussihukat. Ottelun panoksena oli pääsy karsimaan mitalipeleistä tai alemmista sijoituksista.

Perjantain ottelu oli todella tiukka ja tunnelma Littoisten Monnarilla oli huikea, kun molemmat joukkueet vuorottelivat johtoasemasta. Loppujen lopuksi Ura Basket-08 voitti ottelun yhdellä pisteellä ja eteni mitalipeleihin.

Lauantaina turnausta jatkettiin Valkeavuoren palloiluhallissa ja vastassa oli rakas paikallisvastustaja Turun NMKY. Namika oli tehnyt taustatyönsä hyvin ja osasi puolustaa juuri oikeissa paikoissa. Peli päättyi Namikan voittoon, joten he jatkoivat turnauksessa kultapeliin ja Uran pojat pronssiotteluun.

Sunnuntaina pronssiottelussa oli vastassa Helsingin NMKY-09, joka oli voittanut edellisenä viikonloppuna oman ikäsarjansa Suomen mestaruuden. Ottelu oli tasainen, mutta viimeisessä erässä Ura pääsi hieman niskan päälle ja voitti SM-pronssia tuloksella 76-84.

Sunnuntain finaali Turun NMKY:n ja Kotkan Poikien välillä päättyi 71-79 turkulaisjoukkueen voittoon.

Teksti ja kuva: Tiina Karppinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän