Juhannusviikonloppu oli Kaarinassa normaalia rauhallisempi – Rakennuspalo osoittautui savuttavaksi grilliksi

0
Poliisilla oli juhannusviikonloppuna Kaarinassa keskimääräistä vähemmän tehtäviä. Kuvituskuva Lennart Holmberg/ TS.

Juhannusta vietettiin Kaarinassa rauhallisesti. Lounais-Suomen poliisilla oli perjantain ja sunnuntain välisenä aikana Kaarinassa 25 tehtävää, esimerkiksi perheväkivaltaa, häiriökäyttäytymisiä, näpistyksiä, päihtyneitä ja liikennetehtäviä.

Juhannus oli poliisin näkökulmasta Kaarinassa jopa normaalia viikonloppua hiljaisempi. Edellisenä viikonloppuna Kaarinassa kirjattiin 31 tehtävää.

–  Kaarina ei ole niin suuri mökkikunta kuin monet muut merenrantakunnat Lounais-Suomessa, mikä varmaan osaltaan selittää asiaa. Lisäksi kaupunkijuhannusta viettävät suuntaavat hyvin usein Turkuun, ylikomisario Joni Saarimäki arvioi vähäistä tehtävämäärää.

Pelastuslaitos hälytettiin lauantaina iltapäivällä hieman ennen kello neljää Kaarinan Pehtorinkadulle rakennuspalon takia. Paikalle lähti useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut tulipalo, vaan parvekkeella ollut grilli savutti. Pelastuslaitos varmisti tilanteen ja tuuletti savut pois.