Kaarinan Uralle kotiintuomisina kahdeksan mitalia

0
Joona Lintula juoksi 60 metrillä pronssille.

Kaarinan Uran yleisurheilijat olivat hyvässä vedossa viikonloppuina järjestetyssä Suomen suurimmassa nuorten yleisurheilutapahtumassa Youth Athletics Gamesissa Nurmijärvellä. Urheiluseuroja kilpailuun osallistui 92 ja Kaarinan Ura oli kokonaispisteissä huippusijalla 19. Mukana kisoissa oli 11 uralaista.

Kuvassa palkintokorokkeella pronssia 60 metrin juoksussa (P13) voittanut Joona Lintula .

Kotiintuomisina oli myös viisi kultamitalia: Pihla Heimo T12 kolmiloikka, Julius Tenovuo P11 korkeushyppy, Ilkka Kaittila P11 150 m juoksu ja P11 60 m aidat, Julius Tenovuo ja Ilkka Kaittila P11 pituushypyn parikilpailu.

Pronssia voittivat Lintulan lisäksi Pihla Heimo T12 pituushyppy sekä Samu Mäki , Tuukka Saarinen , Ilkka Kaittila, Julius Tenovuo P11 4 x 100m