Littoisten postinumero vaihtuu: “Asukkaat ovat ihmetelleet, miksi postinumero osoittaa Turkuun”

0

Littoisten postinumero vaihtuu elokuussa. Uusi postinumero on 20660 Littoinen.

Muutoksella halutaan selkeyttää Turun ja Kaarinan postinumeroalueiden rajoja niin, että postinumerot vastaavat kuntarajoja. Osalla Littoisissa asuvista postinumero on ollut 20540 Turku. Posti on saanut asiasta usein palautetta.

– Meille on tullut useita palautteita alueen asukkailta, miksi heidän postinumero osoittaa Turkuun, vaikka he ovat kaarinalaisia. Keskustelimme asiasta yhdessä Turun ja Kaarinan kaupungin kanssa ja tulimme yhteiseen lopputulokseen, että muutetaan postinumero, toteaa Postijakelu Oy:n suunnittelija Suvi Lehtimäki.

Vaihdoksen myötä lähes tuhannen talouden postinumero muuttuu. Posti on lähettänyt tiedotteen asukkaille muutoksesta.

Littoisten alueen asukkaat ovat käyttäneet Kupittaan Citymarketin postipalvelua lähetysten noutamista varten. Jatkossa postipakettien uusi noutamispaikka on K-Market Vyyryläisenmäki. Halutessaan asiakkaat voivat tilata paketit kuitenkin myös muihin postin noutopalveluihin.

Uusi postinumero otetaan virallisesti käyttöön 21. elokuuta.