Mielipide: Kaarinan kaupunki sylkee omille arvoilleen

0

Kaarinassa virkamiehet ovat ideoineet sen, että laitetaan parhaaksi kesäkaudeksi kiinni kevyen liikenteen väylä Sorrossa. Kyseinen päätös on vastoin Kaarinan kaupungin strategiaa, jossa on päätetty muun muassa arjen sujuvuudesta, päästöjen vähentämisestä ja sujuvasta liikenteestä.

Ymmärrän, että kunnallistekniikkaa tulee rakentaa. En ymmärrä, miksi se tehdään niin, että keskeinen kulkuväylä tehdään hengenvaaralliseksi kevyelle liikenteelle. Kevyelle liikenteelle olisi hyvin voinut varata autokaistoilta turvallista tilaa.

Miten tällainen päätös kevyen liikenteen ohjaamisesta autojen sekaan on mahdollista aikana, jolloin kevyttä liikennettä tulee suosia ja vielä parhaaseen ajankohtaan, keskellä kesää?

Vielä on mahdollista korjata tilanne, ennen kuin joku jää auton alle kyseisellä tieosuudella.

Antti Lavanti

Kesämäki