Mielipitei: Aikuisten oikeaa ruokaravintolaa etsimässä

0
Kirjoittaja ottaa kantaa Hovirinnan saunaravintolasuunnitelmaan.

Olen Timo Holgerin kanssa samaa mieltä, että jos rantaan saunan yhteyteen rakennetaan nakkikioski, niin metsään mennään. Pizzaa ja kebabia kaipaava saa niitä Kaarinasta jo joka toisesta tienmutkasta, jospa kerrankin keksittäisiin jotain uutta – ja mielellään omaa.

Jos oikein ymmärsin, alkuperäinen suunnitelma on ollut ravintola ja ajan mukaan sen kylkeen on hivuttautunut sauna. Joten niillä mennään. Saunassa kävisi toivottavasti myös perheitä ja ehkäpä se voisi toimia iltaisin myös tilaussaunana (myös naisille).

Mikään Michelin-ravintola sen ei tarvitsisi olla – eikä sauna sen kaveriksi sopisikaan, mutta merellinen ympäristö pitäisi ehdottomasti ottaa huomioon. Mukavaa se olisi nähdä ravintolan kalustuksessa ja sisustuksessakin, mielellään myös keittiön tarjonnassa.

Ja eikös joku puhunut avannostakin? Olisiko mahdotonta ajatus rauhallisesta after avanto (after ski-) teemasta talviaikaan?

Oli miten tuli, Kaarina kaipaa kunnollista ruokaravintolaa, joka olisi avoinna johonkin kellonlyömään asti illallakin, enkä tällä istumalla keksi parempaa paikkaa kuin ranta ja sen näkymät.

Rita Lindberg