Pahimus: Näin otat hyvät lomakuvat

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Kaikilla ei ole tänäkään kesänä mahdollisuutta matkustaa ulkomaille tai koluta Suomen hienoimpia kolkkia. Pahimus ei ole kokenut syntymänsä jälkeen tarvetta poistua Kaarinasta, mutta tietää, miten toiset voi tehdä kateudesta vihreiksi käymättä missään. Tässä muutama vinkki.

Mene lähimmälle uimarannalle. Kuvaa paljaita varpaitasi hiekalla. Someta kuva ja merkitse sijainniksi Atnirivoh. Kuulostaa eksoottiselta, etkä syyllisty valehteluun, sillä kirjoitit vain paikan nimen väärinpäin.

Osta pullo halvinta kuohuviiniä. Etsi lähin lammasaitaus. Kohota lasi ilmaan ja ota itsestäsi selfie niin, että lampaat näkyvät taustalla. (Huom! rajaa aita pois kuvasta). Näin luot illuusion huipputrendikkäästä lammaspiknikistä. Tätä voi kokeilla myös lehmien ja hevosten kanssa.

Lainaa kirjastosta matkaoppaita. Kapua rinkka selässä Linnavuoren huipulle ja ota selfie. Varmista, että matkaopas näkyy kuvassa. Et väitä olevasi vaeltamassa Alpeilla, mutta tavallaan voisit olla.

Lomakuvissa poseerataan usein kuuluisuuksien kanssa. Onneksi Kaarinastakin löytyy julkkiksia, kuten laulaja Benjamin Peltonen, Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta tai ex-vapaaottelija Teemu Packalén. Viritä kamera valmiiksi, sillä on vain ajan kysymys, milloin joku heistä kulkee ohitsesi.