Pahimus: Tervetuloa Vaaristoon!

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Saaristo-festareilla juhlineet eläkeläiset pitivät nuorisoa hereillä viikonloppuna Hovirinnassa. Osalla nuorista oli vaikeuksia herätä maanantaina kesätöihin, koska korvissa soi vieläkin Vauhti kiihtyy .

Eläkeläisille tarjottu ilmainen sisäänpääsy aiheutti muitakin lieveilmiöitä: Purjelavalle buukattu Yeboyah joutui esiintymään lokeille ja hyttysille, koska Matti ja Teppo varastivat show’n viereisellä lavalla. Pullojen kerääjät joutuivat lähtemään tyhjin käsin, koska eläkeläiset keräsivät panttipullot mukaansa. Pahimuksen tietojen mukaan myöskään ensiaputeltalla ei ollut jonoa, koska sotiemme veteraanit hoitivat haavoittuneet ohimennen.

Eläkeläisiä hieman kummastutti, että perjantai-illan pääesiintyjä Robin Schulz oli unohtanut soittimensa kotiin ja musiikki tuli levyltä. Avuliaasti he tarjoutuivat hakemaan kotoaan harmonikat ja tulemaan säestysavuksi, mutta artisti kieltäytyi tarjouksesta  – ei varmaankaan kielimuurin takia ymmärtänyt.

Kaikkiaan tapahtuma oli niin onnistunut, että festivaalijärjestäjä harkitsee ikärajan nostamista ensi vuonna 50 vuoteen ja nimen muuttamista Vaaristoksi.