Tyrskähdetty: En saanut vieläkään mielenterveysapua

0

Olen mielenterveys- ja päihdeyksikkö Vintin asiakas. Pyysin helmikuun alussa psykiatrista keskusteluapua oman terveyden ja lähiomaisen vakavan sairastumisen vuoksi. Huhtikuussa lähiomaiseni kuoli. On neljä kuukautta kulunut, ei keskusteluapua. Tilanne alkaa muistuttaa mielenterveyspotilaan heitteille jätölle.

Voi Varha

Toukokuussa terveyskeskuksen hammashoitolassa sanottiin, että lääkäriaikoja aletaan antaa joulukuussa. Pääset siis hammaslääkärille joskus ensi vuoden puolella. Tragikoomista, että samaan aikaan oli odotusaula typötyhjä. Pulaa on – ainakin asiakkaista.

Kuka estää?

Nimimerkille ”Terveiset ojasta”. Kyseinen ”Anna tilaa” -merkki ei tarkoita, että koira olisi välttämättä vaaraksi muille. Kyseinen koirakko ei esimerkiksi halua lenkillä tervehtiä muita koiria. Merkkiä pidetään myös, kun pennulle halutaan koulutusrauha innokkailta rapsuttelijoilta.

Koiranulkoiluttaja

Nimimerkille ‘Terveiset ojasta’: koiran hihnassa teksti ANNA TILAA ei automaattisesti tarkoita purevaa koiraa. Kyseessä voi olla esim. koiran arkuus, juoksuinen narttu tai koira on koulutusvaiheessa. Silloin lähikontaktit eivät ole toivottuja.

Turre

Erikoiskiitokset Auto Finalin Pedille hyvästä palvelusta. Autostani tyhjeni yllättäen etukumi, ja oli pian tärkeä meno Helsinkiin. Laitoin viestiä Auto Finalille myöhään lauantai-iltana… Sieltä vastattiinkin saman tien, että tervetuloa maanantai-aamulla! Viikonlopun sain viettää rauhassa, kun ilmoittivat heti. Hyvä palvelu, aikataulut pitävät ja ystävällinen henkilökunta!

JOX-495:n omistaja

Kaarinan kotihoidon säästöistä: kaikilla ei ole omaisia suihkuttamaan, ei lähi- tai kaukosellaisia.

Yksinäinen

Kaarina-lehden artikkelissa parvekeviljelystä kirjoitettiin, että kaupan tomaatteja voi laittaa multaan halkaistuina kasvamaan. Ruokavirasto on varoittanut tomaatin ja paprikan ruskokurttuviruksesta, joka leviää nimenomaan tällä tavalla toimien.

Emmehän halua levittää ikävää tautia eteenpäin

Nimimerkille Käyttäjät maksakoon itse: koirien kakkapussit ja telineet ovat kunnille ilmaisia, vain pussien toimittaminen automaatille on kunnan vastuulla. Maksajana toimivat yritykset, jotka voivat ostaa mainostilaa telineestä.

Kakkapussien käyttäjä