Tyrskähdetty: Sisäänpääsyn pitäisi olla ilmaista vain kaarinalaisille eläkeläisille

0
Tyrskähdyksiä 14.6. lehdestä.

Kaarina tarjosi yli 65-vuotiaille ilmaiseksi Saaristofestivaalin 2 päivän rannekkeet. Kiitos siitä, mutta miksi lappu kaulaan, jossa on isohkolla tekstillä yli 65 vuotta? Eikö tämä ole ikäsyrjintää pahimmillaan? Vaikka sen nyt ehkä näkee, että ei ihan nuori enää ole.

Ikärasismiako?

Hieno ele kaupungilta päästää yli 65-vuotiaat ilmaiseksi festareille. Ehdottaisin jatkossa edun koskevan vain kaarinalaisia ja ikärajan laskettavan 60:een. Nyt sai 64-vee kaarinalainen kyhjöttää kotonaan, kun 65-vuotiaat ruskolaiset ym. menivät Kaarinan bileisiin.

Rokkivaari

Lämmin kiitos kaupungille, kaupunginjohtaja Harri Virralle ja muille tahoille, jotka mahdollistivat yli 65-vuotiaiden senioreiden pääsyn Saaristo-festivaaliin ilmaiseksi. Erittäin onnistunut tapahtuma, monipuolinen musiikillinen kattaus, toimivat järjestelyt ,seniorin kokoinen alue ja mitä parasta ylisukupolvinen kohtaaminen fiksujen nuorten kanssa. Parasta mahdollista PR:ää Kaarinalle.

Onnellinen paluumuuttaja

Autojen pysäköinti Hovirinnan koirapuiston vieressä ihmetyttää. Miksi autot pysäköidään kävelytielle tai portin eteen? Saako kävelytielle pysäköidä? Vaunuja työntävät ihmiset joutuvat kiertämään ojan kautta, että pääsevät ohitse.

Ohikulkija

Olen niin samaa mieltä Karoliina Niskasen kirjoituksesta, joka julkaistiin 7.6. Kaarina-lehdessä. Opiskelijat pitäisi huomioida tasapuolisesti. Ei ole helppoa mikään opiskelu tänä päivänä, ja kaikenlaiseen työhön vaaditaan koulutus.

Onnittelut kaikille

valmistuneille

Pitänee kysyä näin julkisesti, koska Kaarinan palautepalvelu ei vastaa monista yrityksistä huolimatta. Koska uusi esteetön kuntosali terveyskeskuksen talossa tulee kuntoon eli koska päästään sinne kuntoilemaan?

Joko vihdoin valmistuu

Vastaus Tyrskähdykseen: Terveyskeskuksen esteettömän kuntosalin rakennustyöt ovat valmistuneet toukokuussa, ja seuraavaksi kilpailutetaan laitteita. Neuvottelut kustannusjaosta kaupungin ja Varhan välillä ovat vielä kesken. Esteetön kuntosali avautuu asiakkaiden käyttöön todennäköisesti lokakuussa.

Liikuntapäällikkö Tapio Svärd, kunnossapitopäällikkö Jari Silvennoinen ja hankintainsinööri Suvi Lakanen