Tyrskähdetty: Miksi Mökki Galleria on kiinni parhaaseen turistiaikaan?

0
Tyrskähdyksiä 28.6. lehdestä

Onko asia loppuun asti ajateltu, kun Kaarinan kaupunki on rakentamassa 10 miljoonan euron paloasemaa pois keskusta-alueelta, josta ei pystytä pelastustoimen riskiruudukon toimintavalmiusaikoja täyttämään Kaarinan keskusta-alueelle ja sen läheisyyteen?

Veronmaksaja

Kaarinan Yrittäjät ry:n Mia Linnansuun kolumnin innoittamana minäkin kiinnostuin Mökki Galleriasta. Se kuitenkin lopahti nopeasti kun netissä lukee, että ”Olemme kiinni 23.6-2.8.2023 välissä.” Parhaimpaan turistiaikaan! (Myöhemmin lukee: on auki vuoden ympäri.)

Ulkomaaneläviä vieraisilla

Monesti on jo todettu, että uusi Kaarina-talomme on meidän hieno olohuoneemme. Erityiskiitos menee tällä kertaa talon digiosaajille! Aina olen apua ja opastusta saanut. Kiitos!

Apple 50

Miksi hienot koulutetut ortopedit Turun keskustan lääkäriasemilla eivät osaa laittaa polveen kipupistoksia? Epävarmoin ottein, mutta itseään kehuen pistoksen laitto sattuu aivan kauheasti jättäen vielä ison verilammikon. Mistä hyvästä hirmuinen maksu 400 euroa? Nyt jäi potilaalle pelko ja kauhu! Urheilulääkäri, ortopedi Martti Kvist laittoi monia pistoksia kertaakaan satuttamatta ja oli vielä edullinen. Kaiken lisäksi mukava ja huumoria riitti. Hänen kaltaisensa ovat kullanarvoisia.

Mistä apu?