Tyrskähdetty: Missä on uimavalvojat ja matonpesuipaikan hana kaipaa korjausta

0
Tyrskähdyksiä 21.6. lehdestä.

Missä on uimavalvojat? Hovirinnan ranta on kuin kauhuleffasta. Lapset hyppi laiturilta mereen, vaikka vesi on tosi alhaalla. Pari poikaa päätti uida vastakkaiselle rannalle. Onneksi tuli muutama kanootti paikalle katsomaan, että pojat pääsi takaisin turvallisesti.

Huolestunut

Verkakylän matonpesupaikka on jälleen auki, kiitos siitä! Voisiko letkut uusia taipuisiksi, jotta eivät murtuisi? Yksi hana vuotaa jatkuvasti, kuten jo viime kesänä, ja sama muistutusteksti paikoillaan ”varo, ettei hana jää auki !” Voisiko korjata?

Kesä alkaa mattopyykistä

Vihdoinkin vastausta uudesta esteettömästä kuntosalista. Kun sali valmistui toukokuussa, eikö laitteita olisi voitu kilpailuttaa jo aikoja sitten, eikä nyt vasta. Ja mitä neuvotteluja Varhan kanssa, rahat on kaupungin budjetissa ollut jo v. 2022.

Hidasta on

Rokkivaarin kanssa ihmettelen, eikö ranneke ollut tarkoitettu kaarinalaisille yli 65-vuotiaille (eläkeläisille)? Itsekin olisin ehkä mennyt, mutta oli muuta tekemistä, eikä tarjontakaan ollut ihan nappiin. Deep Purple forever.

Rokkimuori

Nyt menee jo liian pitkälle kyykäärmeiden suojelu ja paapominen! Ne eivät ole ihania höpönassuja, joiden silmiin tuijotellaan. Ne ovat oikeasti hengenvaarallisia vanhuksille, lapsille ja allergisille. Kaikilla ei ole autoa, ei kuskia eikä isoja nippuja rahaakaan. Tehkää kyistä ihania laukkuja, kenkiä ja tai pistäkää pataan.

Kissat kunniaan

Ei kuulu edelleenkään mitään mielenterveys- ja päihdeyksikkö Vintistä. Soitin Vintin vastaajaan 31.5., jätin soittopyynnön. Soitin uudelleen 2.6. Ei takaisinsoittoa. Kärsivällisyyteni on loppu. Minun on hakeuduttava yksityiselle puolelle psykiatriaan, koska tarvitsen apua. Surullista.

Voi Varha​