KaaPon miesten kausi jatkuu TPS:ää vastaan – “Kyllä siitä pitää lähteä, että me olemme ennakkosuosikkeja”

0
Mustapunaisissa vieraskentällä esiintynyt KaaPo haki kesäkuun puolivälissä täyden pistepotin Salon Wilppaan vieraana. Kuvassa Wilppaan Jesse Jokiniemi ja KaaPon Blend Miftari kamppailevat pallosta. Kuva: Jari Vuorio

Kaarinan Poikien miesten edustusjoukkueen kausi jalkapallon Kolmosessa jatkuu keskiviikkona 26. heinäkuuta kuukauden kesätauon päätteeksi kotiottelulla TPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Keväällä joukkueiden kohdatessa TPS vei pidemmän korren kotonaan lukemin 3–2, mutta kesäkuussa peli-ilonsa ja -vireensä löytäneen kaarinalaisryhmän odotetaan olevan tällä kertaa niskan päällä.

– Kyllä siitä pitää lähteä, että me olemme ennakkosuosikkeja tuohon otteluun ja totta kai kolmea pistettä lähdetään hakemaan. Keväällä otteluruuhka ja myös moni muu tekijä vaikeuttivat pelaamistamme, emmekä mielestäni saaneet aina sitä tulosta, minkä olisimme ansainneet. Pikkuhiljaa kevään aikana peli kuitenkin parani ja tulokset sen myötä, tuumii KaaPon päävalmentaja Eetu Kaipio.

Jalkapallon seuraajia alasarjoissa yleinen kuukauden kesätauko saattaa hämmentää, mutta Kaipio muistuttaa tauossa olevan myös hyviä puolia.

– Kun puhutaan kuitenkin amatööriurheilusta, ja monella meistä päivätyöt pyörivät myös kesällä, on sellainen 2–3 viikon tauko ihan paikallaan. Ymmärrän toki senkin puolen, jossa pelitaukoa ihmetellään keskellä parasta kesää. Puolensa ja puolensa.

Tavoite edelleen kärkinelikossa

Kakkosesta Kolmoseen täksi kaudeksi pudonneen KaaPon alkukausi oli heikko, sillä joukkue saalisti ensimmäiseltä kuudelta kierrokselta ainoastaan neljä sarjapistettä. Toukokuun vaihtuessa kesäkuuksi tahti muuttui kuitenkin täysin, sillä ennen kesätaukoa joukkue napsi neljästä ottelustaan kymmenen sarjapistettä. Samalla sarjasijoitus koheni putoamisviivan alta seitsemänneksi.

14 pisteellään KaaPo on esimerkiksi 8 pisteen päässä sarjassa neljäntenä majailevasta Peimari Unitedista, jolla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

– Asetimme joukkueen kanssa keväällä tavoitteen sijoittua neljän parhaan joukkoon, ja se tavoite on edelleen olemassa. Toki se vaatii jo todella hyvää loppukautta sekä vähän ristiin pelaamista ylempänä olevilta joukkueilta, mutta on se edelleen mahdollista saavuttaa. Ottelu kerrallaan sitä kohti, Kaipio painottaa.

Jalkapallon miesten Kolmosta KaaPo–TPS Akatemia keskiviikkona 26.7. R.V.Group Areenan nurmella kello 18.30.