Kaarinaan uusia paikallisoppaita

0
Kaarinan uusia ja vanhoja matkailuoppaita kurssin päättäjäisissä. Eturivissä Eija Räsänen (ope), Marjo Nousiainen, Auli Leinonen, Ritva Mutanen (ope), Mervi Koli, Riina Lehti ja Eila Repo, takarivissä Antti Tuominen, Mikko Pennanen, Tapio Manninen (ope), Eliisa Lehti, Pirjo Naatti, Oona Johansson ja Lea Heinonen-Eerola (ope). Kuvasta puuttuvat Eva Menon, Olli Rantamäki ja Minna Saarinen (ope).

Lea Heinonen-Eerola / Kaarinan oppaat ry järjesti yhteistyössä Kaarinan kansalaisopiston kanssa lukuvuoden 2022–2023 aikana Suomen opasliiton vaatimusten mukaisen matkailuoppaiden koulutuksen.

Kurssille osallistui kaikkiaan 12 henkilöä, joista osa on jo toiminut oppaana eri paikkakunnilla Turun seudulla. Kurssin päättäjäiset pidettiin Voivalan Juhlakartanossa. ”Luokkakuvassa” on nyt valmistuneita uusia Kaarina-oppaita ja kurssin opettajia.