Pahimus: Me Miehet

0

Viisikko velkaannutti Suomen neljässä vuodessa ja Kaksikko teki Kaarina-lehdestä kymmenessä vuodessa Me Naiset -lehden kevytkopion. Ilokseen Pahimus huomasikin heinäkuun alkajaisiksi, että Kaarinan ”Me Naiset” onkin nyt ”Me Miehet”. Vallankahvassa roikkunut Kaksikko on korvattu kolmen miehen triolla ja toivottavasti sen myötä jututkin käsittelevät enemmän koko mieskuntaa kiinnostavia aiheita, kuten esimerkiksi kaksi- tai nelipyöräisiä kulkuneuvoja, isoja koneita, teknisiä innovaatioita, kaikenlaista voimailua ja urheilua. Liharuokia unohtamatta.

Joku irvileuka saattaisi huomauttaa, että tekijämäärän perusteella kaksi hameväen edustajaa saa aikaan viikossa saman tai näkökulmasta riipuen jopa enemmän kuin kolme kaksilahkeista. Pahimus kysyy tällaiselta irvileualta, että montako diplomi-insinööriä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Ei yhtään. Diplomi-insinöörit eivät vaihtele mitään lamppuja. Toivottavasti myöskään Kaarinan Me Miehet eivät kirjoita kuviokellunnasta tai pitsinnypläyksestä.

Tai jos kirjoittavat, päivittää Pahimus aikansa eläneet sukupuoliroolinsa 2020-luvulle ja ilmoittautuu Kaarinan kansalaisopiston tilkkutyön kurssille.