Pahimus: Onko Kaarinan torilla pouta?

0

Kaarinan toriparkin valmistuminen saavuttaa pikkuhiljaa määränpään. Kuntalaiset ovat joutuneet olemaan kärsivällisiä pitkän tovin. Kulkureitit muuttuvat lähes viikoittain, joskus jopa useita kertoja viikossa. Autopaikat ovat olleet keskustan tutumassa myös piukassa. Torin luvataan valmistuvan ajallaan jos meteorologit eivät ennusta Kaarinaan suuria ukkosmyräköitä.

Pahimus käy päivittäin kysymässä torin hiekkakaivauksissa lymyilevältä etanalta, onko huomenna poutasää? Jos etana erehtyykään näyttämään ennen elokuuta sadepisaran mahdollisuutta, kerkeää Pahimus vielä meteorologin puheille keskustelemaan tulevista sääilmiöistä. Myrskypilvet on syytä ennustaa kiertämään kaukaa Kaarinasta, mielellään koko Varsinais-Suomesta loppukesän aikana, niin ei ole pienintäkään mahdollisuutta kostealle työsäälle.

Pahimus uskaltaa väittää, ettei monikaan Kaarinassa asuva halua jäädä pidemmäksi aikaa kakkoseksi Turun toriparkille. Valmistumisajassa otettiin hopeaa, mutta torin kokonaisuuden visuaalisuudessa on mahdollisuus vielä päästä ykkössijalle.

Ehdotuksena onkin, että voisiko ensi vuonna valmistuvalle torille pystyttää kultaisen suihkulähteen siltä varalta, että Kaarinaan tuodaan jälleen kykykilpailun voitto. Lähteessä pääsee Leijonien tapaan kylpemään koko kaupungin voimin, jos voitto napsahtaa. Vaarana tietysti silloin on, että paikalle eksyy muutama ulkopaikkakuntalainen ja Kaarinan torin täytyy laajentua useamman hehtaarin alalle.

Silloin torin avajaisia päästäisiin juhlimaan vasta vuonna 2033.