Vesihuollon saneeraustyöt alkavat Kaarinassa heinäkuussa – aiheuttavat muutoksia liikenteeseen Hulkkiossa ja Kesämäessä

0
Karttaan on merkitty alustavat työalueet ja kiertoreitit.

Kaarinan kaupungin Tekniset palvelut toteuttaa kahtena erillisenä urakkana Hulkkiontien ja Kuhilastien saneerauksen sekä Kesämäen alueella useamman muun kadun vesihuollon saneerauksen.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan töiden alkavan alueilla heinäkuun aikana ja sen on arvioitu kestävän Hulkkiontiellä ja Kuhilastiellä sekä näiden sivukaduilla on vuoden 2023 loppuun asti sekä muilla osuuksilla kesään 2024 asti.

Saneerauksen aikana Hulkkiontien ja Kuhilastien ajoneuvoliikenteen kulkuyhteys katkaistaan aina työn sen hetkiseltä sijainnilta ja ohjataan kiertotiereiteille, jotta työ saadaan toteutettua työntekijöille ja ajoneuvoliikenteelle turvallisesti. Kuhilastien ja Hulkkiontien katkot ajoittuvat samaan ajankohtaan, joten kadut eivät voi toimia toistensa kiertotiereitteinä. Kevyen liikenteen kulkureitit pyritään säilyttämään mahdollisuuksien mukaan.

Kuntalaisia ja alueella liikkuvia kehotetaan varovaisuuteen työalueen läheisyydessä liikkuessaan. Luvaton liikkuminen urakka-alueella on töiden aikana kiellettyä.

Urakan aikaisista liikennejärjestelyjen muutoksista ja vedenjakelun keskeytyksistä luvataan tiedottaa alueilla kulkevia.