Pahimus: Kesätöitä Pahimuksen ehdoilla

0

Koulut alkavat pian. Osa opiskelijoista marssii kouluun jo elokuun alussa ja toiset taas kuun loppupuolella. Mattimyöhäset heräävät kouluarkeen vasta syyskuun puolenvälin jälkeen. Samalla tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että kesätyöt loppuvat.

Pahimus on loikoillut koko kesän tekemättä mitään, joten olisikohan nyt aika kirmata kesätöihin? Paikoista ei enää ole niin kova kilpailu näin syksyn kynnyksellä. Pahimus luki viime viikon lehdestä, että ei ole asiakkaistakaan ruuhkaa kaikilla kesätyöntekijöillä. Tästä syntyikin idea, että voisiko sitä olla oman työnsä herra?

Kukaan ei käskytä slaavikyykkäämään alahyllylle tai porrastreenaamaan kellaritasolta piippuhyllylle moppia kantaen.

Pahimukselle kelpaisi monelle työharjoittelijalle tuttu kahvin keittäminen, pidennetty ruokatauko, kaupungin makeimman jäätelön testaaminen, univaraston täyttäminen tai suun soittaminen.

Palkasta Pahimus on valmis neuvottelemaan yksityisesti suljettujen ja äänieristettyjen ovien takana. Muiden suomalaisten tavoin Pahimuskaan ei halua, että palkan suuruus tai pienuus lähtee leviämään kulovalkean tavoin aina naapuripitäjään saakka.

Pahimus pyytääkin kaikkia kaarinalaisia ottamaan yhtyettä allekirjoittaneeseen, mikäli tarvetta reippaalle ja oma-aloitteiselle apupojalle löytyy.