Pahimus: Nuku nykytulien yö sisällä

0

Tulevana lauantaina järjestetään valtakunnallinen Nuku yö ulkona -tapahtuma. Kuusiston kirkon pihamaalle pääsee tuolloin yöpymään telttaan tai riippumattoon. Sateen sattuessa leiri siirretään kirkon sisäpuolelle. Mukavuudenhaluisena Pahimus aikoo osallistua vain jos sataa: Nuku yö sisällä on enemmän allekirjoittaneen makuun.

Viikonloppuna vietetään myös Suomen luonnon päivää. Koska kukaan ei kuitenkaan jaksa viettää päiväänsä luonnossa, ovat tapahtumaa järjestävät yhdistykset keksineet, että päivää voi juhlistaa myös syömällä mustikkapiirakkaa kotona.

Kaiken lisäksi samaan viikonloppuun on ängetty myös Muinaistulien yö, jota Venetsialaisiksikin kutsutaan. Pahimus ehdottaa tällekin tapahtumalle mukavuudenhaluisempaa vaihtoehtoa; Nykytulien yötä, eli Suomalaisia. Nykytulien yössä juhlistetaan tietysti sinisenä loimottavia television, tietokoneen ja kännykän ruutuja, joita on lupa tuijottaa vaikka läpi yön.

Ja kun ruutujen loimotuksessa syö samalla mustikkapiirakka ja nukkuu yönsä sisällä, on kaikki kolme juhlaa juhlittukin kätevästi samalla kertaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän