Uudet kauppiaat aloittavat Littoisten K-Marketeissa

0
Aapo ja Päivi Liukonsuo aloittavat Pirkan päivänä K-Market Littoisen ja K-Market Vyyryläisenmäen kauppiaina. Syyskuussa heidän vastuullaan on vielä myös turkulainen K-Market Perno. Kuva: Kesko

Aapo ja Päivi Liukonsuo aloittavat Pirkan päivänä 1. syyskuuta K-Market Littoisen ja K-Market Vyyryläisenmäen kauppiaina. Littoisiin he tulevat turkulaisesta K-Market Pernosta.

Liukonsuot kertovat ottavansa uudet haasteet ja kaupat innostuneina vastaan.

– Aloitamme mielellämme kauppiaina juuri Littoisissa ja Vyyryläisenmäessä. Haluamme vahvistaa oman kylän kaupan roolia ja kuunnella asiakkaidemme toiveita sekä kehittää kauppoja toiveiden pohjalta, Liukonsuot kertovat Keskon tiedotteessa.

Vastuullisuustyö on Liukonsoille tärkeää ja he haluavat edistää sitä molemmissa kaupoissaan.

– Kiinnitämme erityistä huomiota energian kulutukseen ja teemme tarvittavia toimia sen vähentämiseksi. Ruokahävikin pienentäminen on meille sydämen asia, myös kierrätys on meille arkipäivää, he kertovat.

Liukonsoiden on tarkoitus jatkaa entisten kauppiaiden perinnettä ja tehdä alennettuja leipä- ja hedelmäpusseja hävikkituotteista.

Kauppiaat tulevat näkymään molemmissa kaupoissa vahvasti ja he odottavat pääsevänsä kohtaaman uudet asiakkaat.

– Emme ole ihan vielä päättäneet työnjakoa, mutta todennäköisesti toinen on toisessa kaupassa ja toinen taas toisessa, Aapo Liukonsuo sanoo.

Liukonsoilla on takana pitkä ura kaupan alalta. Molemmilla taival on kestänyt jo yli 20 vuotta, kauppiainakin kahdeksan.

– Asiakkaat ovat aina olleet meille suuri voimavara. Pidämme lokakuun puolella pienet avajaiset molemmissa kaupoissa, Liukonsuot lupaavat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän